Hill Side High.
Welkom bij Hill Side High.
Ben je al lid? Log dan nu in!
Ben je nog geen lid? Registreer je dan nu en schrijf je in op het forum.
♥️


Hill Side High is de eeuwenoude school geplaatst in het zuiden van California.
 
IndexKalenderGalerijFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Dawn Morah Brights

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dawn

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 18-09-11

BerichtOnderwerp: Dawn Morah Brights   zo sep 18, 2011 11:17 pm

Volledige naam: Dawn Morah Brights. Ze wordt bij de naam ''Dawn'' genoemd. Zo stelt ze zich ook altijd voor, zonder haar tweede naam, die haar eigenlijk niet veel kan schelen. De naam ''Dawn'' betekent: Zonsopkomst.
Bijnaam: Zoals je weet is haar roepnaam gewoon Dawn. Bijnamen heeft ze niet, omdat niemand een bijnaam kan bedenken voor haar. Bovendien houdt ze van orginele bijnamen.
Leeftijd: Ze is zeventien jaar oud. Precies weet ze niet. Ze haat wiskunde.
Jaar: Dawn zit in de vijfde jaar.
Vereniging: Dawn zit bij tekenen. Tekenen is haar passie, waar ze op zes-jarige leeftijd achter kwam. Toen kreeg ze voor het eerst een schetsblok, op haar verjaardag van haar tante. Door die schetsblok is ze nu zo goed in tekenen. Die schetsblok heeft ze ook altijd bewaard. Daar zitten haar oudste herinneren in.
Kamernummer: 155
Afkomst: Dawn is oorspronkelijk van Zwitserland, maar zij zelf is geboren in Australië, Alice Springs. Haar ouders waren toen verhuisd, omdat ze Zwitserland zat waren. Maar toen haar moeder heimwee kreeg gingen ze weer terug. Daar leerde Dawn de Zwitserse cultuur kennen. Het was daar leuk, tot ze weer ging verhuizen, en nu zit ze op deze school.
Familie: Voordat Dawn op deze school zat woonde ze bij haar familie. Ze woonden samen in een groot huis. Haar ouders Nathan Brights & Amirah Farrow, haar twee zusjes Limorah & Imone, haar broertjes Nath, Seth & Jonah en haar opa en oma Jonathan Brights & Roselinde Fellows, en natuurlijk zijzelf. Het was vaak druk in huis, maar iedereen was gelukkig. Ook Dawn. Elke dag speelde ze met haar broertjes en zusjes, en hun ouders hadden bijna altijd aandacht voor hen. Haar opa en oma waren altijd lief voor haar, dus het was een gelukkige periode. totdat haar opa en oma waren overleden op dezelfde dag, op de dertiende, toen ze twaalf was. Dawn was een tijdje depressief daardoor. Precies een jaar later was haar moeder overleden. Op haar dertiende dus. Ze kon het goed herinneren, vooral omdat ze ook al dertien was. Het was een moeilijke tijd voor haar, maar ze kon er nog mee leven.
Geschiedenis: Op Dawn's geboorte was ze gezond en wel. Een paar weken later was ze opeens heel erg ziek. Ze was altijd warm, haar ademhaling was heel zwaar, en haar hart klopte heel langzaam. Meteen werd ze weer opgenomen in het ziekenhuis. Ze deden alles voor haar, maar het werkte niet. De enige oplossing was: Een operatie. Maar als die operatie zou gaan mislukken, was ze opslag dood. Haar ouders hadden deze kans maar genomen, omdat ze anders toch doodging. Maar ze stonden nog op de wachtlijst, en Dawn kon elk moment doodgaan. De tijd was aangebroken. De ouders mochten natuurlijk niet mee naar binnen. Urenlang hebben ze zitten wachten, totdat de dokters met de baby naar buiten gingen, zei hij dat de operatie was gelukt. Maar soms kon Dawn nog wel eens last hebben van haar longen. Ze heeft er speciale medicijnen voor. In de periode dat haar opa, oma en moeder waren overleden, had ze het heel moeilijk. Een lange tijd was ze depressief. Ze haalde slechte cijfers, ze had vele problemen, enzovoort. Nu gaat het helemaal goed met haar.
Innerlijk: Dawn's uitstraling geven een slecht voorbeeld. Ze lijkt veel anders, maar als je haar kent, weet je dat haar innerlijk niet bij haar uiterlijk past. Dawn is iemand dat niet snel op haar teentjes is getrapt, ze is alert en serieus, al kun je soms ook wel wat lol van haar verwachten. Maar soms is ze misschien wel een beetje té serieus. Het is ook wel een mysterieus meisje, dat haar best doet om niet te veel van zichzelf te laten zien. Daarom heeft ze ook zo'n uiterlijk, zodat andere mensen denken dat ze anders is. Haar verleden heeft haar zo gemaakt. Ze is wel altijd heel behulpzaam, en zal dus ook iedereen, die in moeilijkheden is, helpen. Ook is Dawn moedig. Ze geeft er bijna alles voor, om haar doel te bereiken. Ze doet altijd haar best. Dawn is een lief meisje, dat anderen graag helpt. Ze houdt niet erg van spanning. Ook heeft ze natuurlijk slechte eigenschappen. Soms kan ze ook wel uitbarsten als een vulkaan. Ze is dan de rest van de dag chagrijnig, en vaak kan dat een paar dagen, of een week doorgaan. Ze snauwt tegen iedereen, en is woedend op iedereen. Dan willen mensen maar niet al te graag in de buurt zijn. Ook is ze soms wel een beetje verlegen, al is ze een moedig en sterk meisje. Maar dat laat ze niet merken aan anderen. Ze is iemand dat altijd gelijk wilt hebben, al weet ze goed dat dat niet altijd kan. Ook is ze iemand dat nogal veel wilt hebben. Dawn is best wel eigenwijs. Ze heeft altijd haar woordje klaarliggen en ook heeft ze altijd een eigen mening. Ze heeft verschillende kanten.
Uiterlijk: Dawn wordt omschreven als een mooi, klein meisje. Ze heeft natuurlijk mooie, hemelblauwe, amandelvormige ogen, en het wordt omlijsd met volle, krullende wimpers. En ze heeft daarboven mooie, smalle wenkbrauwen. Ook heeft ze een getinte huid. Haar blonde haren vallen tot haar heupen. Haar haren heeft ze bijna los, en ze doet het maar zelden in een staart, of een knot. Maar iedereen heeft zijn, of haar nadelen, ook Dawn dus. Ze heeft een best wel droge huid, en haar neus vind ze niet perfect. Ze is ook niet zo groot, namelijk maar 1.61. Haar gewicht is ongeveer 52 kilo, maar dat vindt ze eigenlijk wel perfect, voor zo'n klein meisje als zij. Over haar kleding valt weinig te vertellen, dat hangt af van haar humeur. Als ze wel vrolijk is, dan draagt ze kleding met leuke, vrolijke kleuren, als ze chagrijnig, verdrietig of boos is, dan is het juist het tegenovergestelde. Dawn is een meisje met veel stijl.
gSmnaam: StarrGirlz
Codewoorden:: Augurk ^^
Extra + plaatjes: Dawn's hobby is natuurlijk tekenen. Ze kan zowel anime/manga als realistisch tekenen. Jarenlang heeft ze erop geoefend en nu is ze echt een natuurtalent.
Vlucht en ontwijkt kleine ruimtes. Dawn is namelijk claustrofobisch. Dat houdt in dat ze niet tegen kleine ruimtes gaan. Na nog geen minuut is Dawn dan ook compleet gek geworden, en doet er dan alles voor om eruit te gaan. Het is dus een soort gif voor haar. Een soort gif, wat haar compleet gestoord maakt.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dawn Morah Brights
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hill Side High. :: Algemeen :: Inschrijvingen-
Ga naar: